Một chuyến đi trong ngày dễ dàng từ Las Vega cho cuộc phiêu lưu ngoài trời từ neon đến thiên nhiên ở Nam Nevada: Lake Mead, Lake Las Vegas và Colorado River


Theo nguồn tin trên trang mạng của The Las Vegas Convention and Visitors Authority hay prnewswire.com

22 tháng 7 năm 2020 LAS VEGAS
Từ neon đến thiên nhiên: Cuộc phiêu lưu ngoài trời đang chờ đợi ở Nam Nevada

LAS VEGAS – Vượt xa ánh đèn neon của Las Vegas, một cảnh quan đa dạng mang đến cả sự phiêu lưu và sự xa cách xã hội đang chờ đợi. Từ đi bộ đường dài trong hẻm núi đẹp như tranh vẽ và chèo thuyền kayak xuống sông cho đến phóng to mặc dù sa mạc trong một chiếc ATV, các tùy chọn – và sự phấn khích – là vô tận.

Nước vui cho mọi người

Một chuyến đi trong ngày dễ dàng từ Las Vegas, thể thao dưới nước có rất nhiều ở Hồ Mead, Hồ Las Vegas và Sông Colorado.

Khu vực giải trí quốc gia đầu tiên và lớn nhất tại Hoa Kỳ, Khu giải trí quốc gia Lake Mead cung cấp chèo thuyền, trượt tuyết phản lực và đi bè. Vegas Water Sports tại Lake Mead chuyên về các hoạt động và cho thuê thể thao dưới nước, bao gồm lướt ván, trượt nước và ống.

Những người chèo thuyền và trượt tuyết trên hồ Mead sẽ có cái nhìn thoáng qua về đập Hoover nổi tiếng thế giới. Được đặt tên là một trong bảy kỳ quan của thế giới công nghiệp, con đập tạo ra khoảng 4 tỷ kilowatt giờ thủy điện mỗi năm để sử dụng ở Nevada, Arizona và California.

Hồ Las Vegas mang đến niềm vui cho gia đình với Công viên nước nổi rộng 40.000m2. Khu liên hợp thể thao dưới nước hồ Hồ cũng cung cấp ván chèo ván, trải nghiệm lướt ván và chèo thuyền kayak.

Đối với những người tìm kiếm một cuộc phiêu lưu trên sông, Smilelin nép mình dọc theo bờ sông Colorado và cung cấp một địa điểm lý tưởng để trải nghiệm nhiều hoạt động dưới nước, và Vegas Glass kays cung cấp ba chuyến tham quan có hướng dẫn đến Hẻm núi Đen bao gồm nửa ngày, tour du lịch cả ngày và đêm.

Lên đường (Bụi bẩn)

Khu bảo tồn quốc gia Red Rock Canyon cung cấp một cái gì đó cho mọi người đam mê ngoài trời. Với 2.000 tuyến leo núi, Red Rock Canyon được biết đến là một trong những điểm đến leo núi hàng đầu tại Hoa Kỳ. Khu bảo tồn thiên nhiên này cũng có một chuyến đi ngắm cảnh dài 13 dặm, khu dã ngoại, đi xe đạp, đi bộ đường dài và 26 chuyến đi bộ và đường mòn khác nhau.

Hơn 60 dặm đường mòn duy trì gió qua Mount Charleston trong danh lam thắng cảnh Rừng Quốc gia Humboldt-Toiyabe ngay phía bắc Las Vegas. Hầu hết các con đường mòn bắt đầu từ độ cao hơn 6.000 ft, với một số đỉnh điểm là đỉnh Charleston 11.916 ft.

Trải dài 40.000 mẫu Anh, Công viên tiểu bang Valley of Fire nổi tiếng thế giới với đá sa thạch Aztec màu đỏ tươi và những cây hóa đá và những bức tranh khắc đá có niên đại hơn 2.000 năm. Những người đi bộ đến thăm công viên tiểu bang đầu tiên của Nevada có thể chọn trong số 11 con đường có độ dài và độ khó, nhưng tất cả đều có tầm nhìn ngoạn mục.

Tìm hứng thú – và một chút lịch sử miền Tây hoang dã – dưới lòng đất. Tour khai thác mỏ Eldorado Canyon là một cuộc phiêu lưu có hướng dẫn vào Mỏ Techatticup, hoạt động từ năm 1861 đến 1942 và là mỏ vàng giàu có và lâu đời nhất ở Nam Nevada.

Đối với những du khách muốn trải nghiệm ngoài trời tuyệt vời từ sự thoải mái của một chiếc xe, Pink Jeep Tours cho phép hành khách trải nghiệm một chuyến phiêu lưu ngoài đường đến nhiều điểm đến khác nhau, bao gồm Thung lũng Lửa, Grand Canyon, Thung lũng chết và Đập Hoover.

Với một đội lớn các phương tiện off-road tùy chỉnh bao gồm buggies cồn, ATV và UTV, Sun Buggy Fun Cho thuê cung cấp các tùy chọn tham quan có hướng dẫn và không có hướng dẫn, cũng như một cuộc rượt đuổi tốc độ cao kéo dài hơn 15.000 mẫu Anh của phong cảnh sa mạc.

Chỉ vài phút từ Dải, một loại sân chơi khác đang chờ đợi. Dig This Las Vegas là một trang web máy ủi và máy xúc kích thước đầy đủ cho phép khách hàng kiểm soát các thiết bị hạng nặng và di chuyển hàng núi đất, xếp đá quái vật, đào hố khổng lồ, nghiền nát xe, và nhiều hơn nữa.

Ngoài trời Instagramizable

Một biểu hiện sáng tạo về sự hiện diện của con người trên sa mạc, Seven Magic Mountains chấm dứt Mojave với sự bùng nổ về hình thức và màu sắc. Nằm chỉ mười dặm về phía nam của Las Vegas tắt của Interstate 15, Bảy ngọn núi ma thuật là một nghệ thuật sắp đặt công gồm có bảy tháp đầy màu sắc, những tảng đá xếp chồng lên nhau đứng cao hơn ba mươi feet

Từ đường đến đường ray, Rail Explorers ở Boulder City cung cấp ba tour du lịch thú vị – chuyến đi ban ngày dài 4 dặm, tour ngắm hoàng hôn và đi đèn lồng buổi tối – kết hợp các nhà thám hiểm chạy bằng bàn đạp và đi xe lửa lịch sử.

Đi ngay trước đó

Hòa mình vào mọi thứ và hòa mình vào bất kỳ (hoặc tất cả) các sân golf độc đáo ở Vegas này.

Được xây dựng lần đầu tiên vào năm 2005 trên dấu chân của khóa học Khách sạn sa mạc lịch sử, Câu lạc bộ Golf Wynn do Tom Fazio thiết kế đã được cải tạo và mở cửa trở lại vào mùa thu năm 2019 với tám lỗ mới và 10 lỗ được tân trang lại. Các tiện nghi được thiết kế lại cũng bao gồm một thực hành mới rộng 6.500 feet vuông đặt khu vực khởi động đầy đủ màu xanh lá cây và lưới.

Đối với những người chơi golf đang tìm kiếm sự thay đổi độ cao đáng kinh ngạc và cảnh quan tuyệt đẹp của phong cảnh sa mạc, Câu lạc bộ Golf Wolf Creek nổi tiếng ở Mesquite là một trải nghiệm trong danh sách xô. Một giờ rưỡi về phía bắc của Las Vegas, khóa học 18 lỗ đầy thách thức này cung cấp các góc nhìn độc đáo của các luồng gió xanh uốn khúc qua các hẻm núi đá đỏ.

Bầu trời giới hạn

Đi lên bầu trời và có được một cái nhìn chim chim của Nam Nevada từ máy bay trực thăng hoặc zipline.

Maverick Helic


22-JUL-2020
LAS VEGAS

From Neon to Nature: Outdoor Adventure Awaits in Southern Nevada

Maverick Helicopter over the Las Vegas Strip
LAS VEGAS – Beyond the neon lights of Las Vegas, a diverse landscape that offers both adventure and social distancing awaits. From hiking in picturesque canyons and kayaking down rivers to zooming though the desert in an ATV, the options – and excitement – are endless.

Water Fun for Everyone

An easy day trip from Las Vegas, watersports abound at Lake Mead, Lake Las Vegas and the Colorado River.

The first and largest national recreation area in the United States, Lake Mead National Recreation Area offers boating, jet skiing, and rafting. Vegas Water Sports at Lake Mead specializes in watersport activities and rentals, including wakeboarding, water skiing and tubing.

Boaters and jet skiers on Lake Mead will get a glimpse of the world-renowned Hoover Dam. Named one of the Seven Wonders of the Industrial World, the dam generates about 4 billion kilowatt-hours of hydroelectric power each year for use in Nevada, Arizona and California.

Lake Las Vegas provides family fun with a 40,000-square-foot floating Aqua Park. The lake’s water sports complex also offers standup paddle boarding, flyboard experiences and kayaking.

For those looking for an adventure on the river, Laughlin is nestled along the banks of the Colorado River and offers an ideal location to experience a wide variety of water activities, and Vegas Glass Kayaks gives three guided tours of the Black Canyon including half day, full day and nighttime tours.

Hit the (Dirt) Road

Red Rock Canyon National Conservation Area offers something for every outdoor enthusiast. With 2,000 climbing routes, Red Rock Canyon is known as one of the premier climbing destinations in the United States. This natural conservation area also offers a 13-mile scenic drive, picnic areas, cycling, hiking and 26 different hikes and trails.

More than 60 miles of maintained trails wind through Mount Charleston in the scenic Humboldt-Toiyabe National Forest just north of Las Vegas. Most trails start at over 6,000 ft. in elevation, with some culminating at the 11,916 ft. Charleston Peak.

Spanning 40,000 acres, Valley of Fire State Park is world-renowned for its bright red Aztec sandstone and petrified trees and petroglyphs dating back more than 2,000 years. Hikers visiting Nevada’s first state park can choose from 11 trails that range in length and difficulty, but all offer spectacular views.

Find excitement – and a little Wild West history – underground. The Eldorado Canyon Mine Tour is a guided adventure into the Techatticup Mine, which operated from 1861 to 1942 and is the richest and oldest gold mine in Southern Nevada.

For visitors looking to experience the great outdoors from the comfort of a vehicle, Pink Jeep Tours allow passengers to experience an off-road adventure to a variety of destinations, including Valley of Fire, Grand Canyon, Death Valley and Hoover Dam.

With a large fleet of custom off-road vehicles including dune buggies, ATVs and UTVs, Sun Buggy Fun Rentals offers guided and non-guided tour options, as well as a high-speed chases spanning more than 15,000 acres of desert landscape.

Just minutes from the Strip, a different kind of playground awaits. Dig This Las Vegas is a full-size bulldozer and excavator site that allows customers to take control of heavy equipment and move mountains of dirt, stack monster rocks, dig huge holes, crush cars, and much more.

The Instagrammable Outdoors

A creative expression of human presence in the desert, Seven Magic Mountains punctuates the Mojave with a poetic burst of form and color. Located just ten miles south of Las Vegas off of Interstate 15, Seven Magic Mountains is a public art installation comprised of seven towers of colorful, stacked boulders standing more than thirty feet high

From the road to the rails, Rail Explorers in Boulder City offers three exciting tours – a 4-mile daytime ride, a sunset tour, and an evening lantern ride – that combines pedal-powered explorers and a ride on an historic train.

Go “Fore” It

Get into the swing of things and hit the green at any (or all) of these unique Vegas golf courses.

Originally built in 2005 on the footprint of the historic Desert Inn Hotel course, the Tom Fazio-designed Wynn Golf Club was renovated and reopened in fall 2019 with eight new and 10 revamped holes. Redesigned amenities also include a new 6,500-square-foot practice putting green and netted full-swing warm-up area.

For golfers looking for dramatic elevation changes, and stunning views of desert landscape, the renowned Wolf Creek Golf Club in Mesquite is a bucket list experience. An hour and a half north of Las Vegas, this challenging 18-hole course offers unique viewpoints of green fairways meandering through red rock canyons.

The Sky’s the Limit

Take to the skies and get a bird’s eye view of Southern Nevada from a helicopter or zipline.

Maverick Helicopters, Sundance Helicopters and Papillon offer high-flying adventure featuring breathtaking views of the Strip, the Grand Canyon, Red Rock and Hoover Dam. Tours span from 15-minute flights over the Las Vegas Strip, to half and full-day adventures to the scenic landmarks of the Southwest.

Those looking for an outdoor adventure along the Strip can strap into a harness and go ziplining. Located 12 stories above the LINQ Promenade + Experience, Fly LINQ Zipline gives guests the option of taking off from a seated, lie-flat or backwards experience. Adding even more fun, up to 10 people can fly at the same time. For a uniquely Downtown Las Vegas experience, thrill seekers can experience Slotzilla – the high-flying zipline and zoomline experience – with views of Fremont Street below and the largest video screen in the world, Viva Vision, playing overhead.

###

ABOUT THE LVCVA
The Las Vegas Convention and Visitors Authority (LVCVA) is charged with marketing Southern Nevada as a tourism and convention destination worldwide, and also with operating the Las Vegas Convention Center. With nearly 150,000 hotel rooms in Las Vegas alone and more than 12 million square feet of meeting and exhibit space citywide, the LVCVA’s mission centers on attracting ever increasing numbers of leisure and business visitors to the area. For more information, go to www.lvcva.com or www.visitlasvegas.com.https://press.lvcva.com/news-releases/from-neon-to-nature–outdoor-adventure-awaits-in-southern-nevada/s/4a26a0c2-d1b9-477a-9dfd-275c8ec76b5d

Share